Lyse, moderne boliger med udsigt til himmel og skov – og med et væld af fællesfaciliteter

Alle de spritnye boliger i Tretårnet har højt til loftet og er udstyret med store vinduespartier. Det betyder at du får masser af lysindfald i din lejlighed og samtidig har du den skønneste udsigt til skov og grønne områder.

Vi har gjort os umage for at du kommer til at føle dig hjemme i din nye lejlighed. Lejlighederne på 5. og 6. sal er på to eller tre værelser, og alle lejlighederne er moderne indrettet og bygget op omkring køkken/alrummet, som er boligens naturlige samlingspunkt.

Alle boliger har et depotrum tilknyttet, enten i lejligheden eller et andet sted i Tretårnet.

Udover din private bolig har du adgang til et væld af fællesfaciliteter fordelt på etagerne i hele huset: En 700 kvm tagterasse med orangeri, café i stueetagen, kontorhotel, fitness- og yogalokale, bibliotek/lounge, sportsbar, cykelværksted mv.

Læs mere om fællesarealerne her.

Tretårnet bolig udlejning

Find din nye drømme-lejebolig her:

Etagebofællesskab på 3. sal

Ud over ovenstående boligerne på 5. og 6. sal, som udlejes i første omgang, bliver det også muligt på et senere tidspunkt at leje en bolig på 4. sal.

På 3. sal er det planen, at etablere et etagebofællesskab, hvor du har mulighed for at bo tættere på dine naboer fra samme etage, bl.a. med fælleskøkken.

Læs mere om etagebofællesskabet her:

Materialebeskrivelse

Se materialebeskrivelse for Tretårnet og boligerne her: