Et væld af fællesfaciliteter

Når du flytter ind i Tretårnet, får du udover en ny og moderne bolig adgang til et væld af fællesfaciliteter. Uanset om du bor i etagebofællesskab eller i almindelig lejlighed, vil du kunne gøre brug af en masse fællesfaciliteter. Dem kan du læse mere om her.

Tretårnet Plantegning_Stueetagen

Stueetagen

Stueetagen indeholder en dejlig café, der, udover at være et mødested for alle, giver mulighed for fællesspisning enten i caféen eller i et af fællesrummene i Tretårnet.

I stuen finder du også et yogastudie/fitnesslokale, her kan du tidligt som sent træne alene eller sammen med dine bofæller.

Får du besøg af en ven, familie og børn, kan du leje et af husets gæsteværelser, hvor der er eget toilet og bad. På den måde behøver du kun at have de værelser du har brug for.

Er du til at cykle en tur i Teglstrup Hegn, er der indrettet cykelvaskeri og værksted i tørvejr.

I dag arbejder mange hjemmefra, derfor indretter vi et kontorhotel, der kan bruges af alle beboere.

Når man flytter i lejlighed, kan det være rart med noget opbevaring, derfor sørger vi for depotrum eller opbevaring til alle lejligheder.

Tretårnet

Etagebofællesskabet på 3. sal (plan 4)

Flytter du ind i vores etage-bofællesskab, får du et tæt fællesskab på etagen. Her kan I arrangere fællesspisning i fælleslokalet, enten på egen hånd eller med hjælp fra caféen. Når børnene er færdige og de voksne gerne vil hygge, kan børnene gå ind i legeværelset ved siden af og lege og hygge. Der bliver indrettet et værksted, der kan bruges til kreative ting eller håndværk. Når middagen er vel overstået kan man fortsætte en hyggelig aften i loungebar/biblioteket. Eller måske se en film sammen.

Der er naturligvis fællesvaskeri, hvor der er mulighed for tøjtørring, strygning ved brug af bæredygtige vaskemaskiner. Der er indrettet store fællesaltaner i alle ender af bofællesskabet.

Tretårnet Plantegning_3. og 4. sal

Tretårnet Plantegning_5. sal

5. sal (plan 6)

Alle beboere har adgang til den fælles tagterrasse, her er mulighed for at grille, slappe af i tagterrassens grønne have eller sidde i festligt lag.

På tagterrassen er der en dejlig vinterhave, et orangeri. Her kan man året rundt nyde en solstråle og glæde sig over de grønne planter.

I naturlig forlængelse af tagterrassen er der et fælleslokale og køkken, så der kan holdes festlige arrangementer året rundt.

Er du til at se en fodboldkamp med vennerne indretter vi en sportsbar, her kan du mødes og få en hyggelig snak, følge en spændende kamp, eller bare læse lidt i en avis eller bog.

Er du til fordybelse og ro, har vi indrettet en lounge/bibliotek, hvor du kan nyde udsigten udover Teglstrup Hegn mens du drikker en kop the og fordyber dig i en bog, arbejde eller måske en stille snak med en ven(inde).

Tretårnet