Etagebofællesskabet på 3. sal

– her kan du blive en del af et endnu tættere fællesskab med dine naboer i hverdagen

Tretårnet – Hvad er forskellen på at bo i lejlighed og etage-bofællesskab?

Tretårnet er først og fremmest tænkt som ét stort fælleskab på tværs af alle husets etager – en ”landsby”. Der vil være masser af fællesområder både indendørs og udendørs (fx kontorhotel, fitness/yoga-sal, cykelværksted, bibliotek/lounge, tagterrasse, orangeri), hvor du kan dyrke det sociale fællesskab. Og samtidig har du naturligvis altid muligheden for at være dig selv i din lejlighed. På den måde kan du vælge fællesskabet til i den mængde, der passer dig.

Vælger du at bo i et etage-bofællesskab, får du alt det som er nævnt oven for. Udover det, bliver du en del af et tættere fællesskab med dem, du bor på etage med. Et fællesskab der bygger på, at man er enige om de grundlæggende værdier, men også et fællesskab der åbner op for tætte relationer samt hjælp og samarbejde på mange niveauer. I etage-bofællesskaberne vil der være ekstra fællesarealer, samt et stort køkken-alrum, som vil udgøre kernen i fællesskabet.

Bliv en del af processen

I etage-bofællesskabet har I mulighed for at arrangere ugentlig fællesspisning og andre aktiviteter. Hvor ofte I vil spise sammen, hvilke andre sociale aktiviteter i ønsker sammen og ikke mindst hvem der kan se sig selv i fællesskabet – det er lige præcis det, som du kan være med til at sætte rammerne for.

Vi indkalder løbende til workshops om etagebofællesskabet.

Skriv dig på ventelisten nedenfor, så hører du nærmere fra os.

Plantegning for 3. sal

Plantegningen viser, hvordan 3. sal kommer til at se ud i Tretårnet.

I etage-bofællesskaberne vil der være ekstra fællesarealer, samt et stort køkken-alrum, som vil udgøre kernen i fællesskabet.

Der tages forbehold for ændringer i plantegningen.

Tretårnet Plantegning_3. og 4. sal